حفاظت پرتویی در رادیوگرافی دهان و دندان در قالب ppt
توضیحات فایل
دانشجویان و کاربران گرامی ،محتوای این فایل شامل پاورپوینت حفاظت پرتویی در رادیوگرافی دهان و دندان می باشد که در حجم ۲۳ اسلاید قابل ویرایش تهیه و تدوین گردیده است.در صورت نیاز می توانید این محصول را از سایت خریداری و دانلود نمائید.
بخشی از متن پاورپوینت حفاظت پرتویی در رادیوگرافی دهان و دندان :
هدف از انجام رادیوگرافی دندان فراهم آوردن اطلاعات تشخیصی مفید می باشد در حالی که قرار گرفتن در معرض اشعه برای بیمار و کارکنان به حد اقل برسد.
رادیولوژی دیجیتال در سال ۱۹۸۷ به دنداپزشکی معرفی شد. این فناوری رفته رفته مقبولیت خودش را بدست آورد تا جایی که در سال ۲۰۰۵ بیش از ۲۲ درصد دندانپزشکان از رادیولوژی دیجیتال استفاده می کردند.
همانند سایر دستگاه های رادیولوژی قدیمی که حاوی یک تیوب اشعه x بودند ، در بیشتر دستگاه های رادیولوژی دیجیتال نیز از همان تیوب استفاده می شود .
همانند سایر دستگاه های رادیولوژی قدیمی که حاوی یک تیوب اشعه x بودند ، در بیشتر دستگاه های رادیولوژی دیجیتال نیز از همان تیوب استفاده می شود .
برای تهیه یک تصویر خاص در رادیولوژی دیجیتال نسبت به همان تصویر در رادیولوژی “ فیلم – سیستم“ بین ۵۰ الی ۸۰ درصد تابش اشعه کمتری نیاز داریم .
مقررات MA هر گونه در معرض تابش قرار گرفتن یک فرد به منظور آموزش ، تحقیق و دیگر اهداف غیر پزشکی را منع کرده است .
رادیوگرافی دندان فقط باید با تجویز مستقیم دندانپزشک ، پزشک و ارائه دهنده های مجاز به لحاظ قانونی انجام شود . همچنین اجرای آزمون باید توسط دندانپزشک و یا دیگر پرسنلی که دارای شرایط و مدرک می باشند ، صورت گیرد .
و...
فهرست مطالب:
هدف
رادیوگرافی دیجیتال در دندانپزشکی
منبع تابش
برنامه و مقررات حفاظت برابر اشعه
درخواست رادیوگرافی دندان
موقعیت اپراتور
فیلم بج برای پرسنل
ساختمان (پوشش) تیوب اشعه ایکس
دستگاه پانورکس
فیلتراسیون
جدول تکنیک ها
تیروئید
روپوش سربی و شیلدها
کولیماتورها
مخروط ها
سرعت دستگاه
یاد داشت ها
حفاظت پرتویی در رادیوگرافی دهان و دندان
خطرات رادیولوژی دندان
رادیوگرافی دندان
آموزش رادیوگرافی دندان
دستگاه رادیوگرافی دندان
نحوه گرفتن عکس رادیوگرافی دندان
تفسیر عکس رادیولوژی دندان
رادیولوژی دندان شرق تهران
عکس رادیولوژی دندان در بارداری